Samen spelenderwijs beter worden. Robert Vels brengt serieuze zaken ook op een speelse manier. ‘Serious business’ met verrassende elementen. Die zorgen dat iedereen zijn inbreng heeft.

De 4 verbindingsnoppen symboliseren samen. De op de punt geplaatste bouwsteen en de ronde letters tonen de speelsheid. Het kleurverloop en de stevigere letters in de naam verbeelden beter worden. Geinig he.

Een nieuw beeldmerk voor een senior change professional die zijn sporen heeft verdiend bij het opzetten en leiden van strategische PMO’s als programma manager en project portfolio manager. Peter Kleinegris is een teamspeler pur sang, die gaat voor resultaat. Veranderen is zijn vak en zijn passie.

Dat zie je terug in de pijl met daarin 3P verwerkt. Deze brengt de gewenste verandering te weeg. Hier verbeeld in kleur. Midden in het gedeelte waar dat nodig is. Het lettertype versterkt deze verandering.

Juf Corrie focust op het kind. Met haar persoonlijke benadering worden kinderen blij van leren. Ze kunnen hierdoor meer van hun potentieel benutten.

Het kind toont op speelse wijze hoe het zich kan ontwikkelen als leren leuk is. Het rood is de kleur van de lippenstift van deze atypische juf met een mooie missie.

HRM-O is de HRM-Partner voor ondernemers. Met oog voor resultaat en met gevoel voor de mens brengt zij iedereen een stap verder in zijn ontwikkeling. Mooiste quote: Persoonlijke groei, leidt tot zakelijke groei, altijd.

Grieks specialiteitenrestaurant Lina werd de nieuwe naam van het al 20 jaar in Oostzaan gevestigde Griekse restaurant. Omdat olijfolie en verse kruiden smaakbepalend zijn in de Griekse keuken, waren dit ook de ingrediënten van het beeldmerk.

De in olijfolie geschreven naam oogt even vriendelijk als Lina zelf. De groenige kleur van de olijfolie met de groene kruiden combineert mooi met de typische Griekse kleuren blauw en wit.

StudioNas is actief op de Amsterdamse woningmarkt
- Sales consultancy.
- Marktadviezen
- Project begeleiding
Gerealisseerde Projecten zijn oa Wonam, Woontank

Averzo assurantiën inventariseert en adviseert met persoonlijke betrokkenheid bij zakelijke en particuliere verzekeringen. Omdat iedere situatie anders is door wensen en omstandigheden.

Smit Composite produceert - custom made - composiet producten sinds 1958. Als partner van architecten, ontwerpers en aannemers.

West Coast Challenge is een duursport uitdaging van een dag. Een team van twee (man/vrouw) legt gezamenlijk met één fiets de afstand van Hoek van Holland naar Den Helder (of andersom) op eigen kracht af. Door afwisselend hard te lopen en te fietsen moet het team de passende mix van snelheid en duurvermogen vinden om de afstand van 130 kilometer te overbruggen. De route loopt vrijwel volledig over het strand.

Dirk Voet makelaars is een echt dorpskantoor. Heeft u een korte vraag? Over Verkoop, Aankoop, Taxatie of over beheer van verhuurd onroerend goed? Bel 075-684 0151 of loop even binnen. Een vriendelijk en goed gemeend advies hoeft niet altijd iets te kosten.

Vuture Verkoop woonprojecten.

Diva is een intern project binnen de Eenheid Amsterdam

Tag - Trust in achieving gold - biedt een persoonlijke mix van expertise en coaching aan individuen, teams en organisaties om het beste in zichzelf naar boven te brengen.

Life as it is Magazine is rauw, echt en oprecht. We zijn nieuwsgierig naar jou. Wie ben jij? En waar kom jij vandaan?

Adverion adiministraties voor alle zaken mbt belasting en administratie onder één dak. Ze zijn er zodra ze nodig zijn voor welke financiële of administratieve vraag dan ook.

De kern van het werk van Peter Braakman Findnaciële Dienstverlening is beloven, nakomen en doen. Met meer dan twintig jaar ervaring als makelaar, hypotheek-, belasting-, pensioen- en financieel adviseur bij diverse bedrijven. Hij helpt je aan een passend financieel product.

RM Wonen makelaars voor Den Haag en omstreken denkt met je mee. De propositie van RM Wonen is duidelijk: Ze verkopen je woning binnen 68 dagen.

Omdat Fraude een schijnweergave van de werkelijkheid is, is het beeldmerk overeenkomstig vormgegeven. Als je de tijd neemt om te kijken naar wat je ziet. Wordt het beeld duidelijk zichtbaar. (Samenknijpen van je ogen werkt ook:-)

Nicole Bles Conslutancy voor Coaching en Interim Management voor het MKB en de non-profit sector.
Krachtig in het beoordelingen en analyses. Hands-on, oplossingsgericht, pro-actief, flexibel, daadkrachtig en energiek!

Koopman van de Vereenigde Noord-Hollandse Compagnie